Menu
Aktivitet për projektligjin mbi nënshtetësinë e brezit të dytë, nga “Arogji”

Aktivitet për projektligjin mbi nën…

"Solidariteti ka Ngjyrë d...

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα την Ιθαγένεια και το Μεταναστευτικό, από την «Αρωγή»

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα την Ιθαγέν…

«Η Αλληλεγγύη έχει Χρώμα ...

Projekligji i plotë: Nënshtetësi për fëmijët, lehtësim për Lejen Afatgjatë, punësim për të PALIGJSHMIT

Projekligji i plotë: Nënshtetësi pë…

Lexoni dhe propozoni në p...

IOM vijon programin e Rikthimit Vullentar dhe Riintegrimit në atdhe

IOM vijon programin e Rikthimit Vul…

Nëse dëshironi të kthehen...

Arvanitasit, gjuha dhe shkolla shqipe në Greqi

Arvanitasit, gjuha dhe shkolla shqi…

NGA KRISTO ZHARKALLIU E...

Nënshtetësia e fëmijëve, në konsultim publik

Nënshtetësia e fëmijëve, në konsult…

ligjshmërinë e një nga pr...

Cipras-Avramopulos, pikëpamje të njëjta për emigracionin

Cipras-Avramopulos, pikëpamje të nj…

Përputhje mendimesh për n...

Parashikimi: 25 milionë turistë këtë vit

Parashikimi: 25 milionë turistë kët…

Lidhja e operatorëve turi...

Ndryshime në “Kodin Zgjedhor” për barazinë gjinore

Ndryshime në “Kodin Zgjedhor” për b…

Kuvendi i Shqipërisë mira...

Projektligji i fundit për Arsimin e Lartë

Projektligji i fundit për Arsimin e…

Ministrja e Arsimit dhe S...

Prev Next
Aktivitet për projektligjin mbi nënshtetësinë e brezit të dytë, nga “Arogji”

Aktivitet për projektligjin mbi nënshtetësinë e brezit të dytë, nga “Arogji”

"Solidariteti ka Ngjyrë dhe Zë të fuqishëm" Organizata e emigrantëve "Arogji" (Përkrahje) ka organizuar të martën, 19 maj, një diskutim të hapur për projektligjin e fundit "Reforma në Kodin e Shtetësisë Greke dhe dispozita të tjera".

LAJMI I FUNDIT

Cipras-Avramopulos, pikëpamje të njëjta për emigracionin

14 Prill, 2015

Cipras-Avramopulos, pikëpamj…

Përputhje mendimesh për ndryshimet që duhen bërë në politikën e emigracionit të ...

Parashikimi: 25 milionë turistë këtë vit

14 Prill, 2015

Parashikimi: 25 milionë turi…

Lidhja e operatorëve turistikë grekë (SETE), vlerëson se është i arritshëm objek...

Ndryshime në “Kodin Zgjedhor” për barazinë gjinore

14 Prill, 2015

Ndryshime në “Kodin Zgjedhor…

Kuvendi i Shqipërisë miratoi iniciativën ligjore “Për disa shtesa e ndryshime në...

Projektligji i fundit për Arsimin e Lartë

14 Prill, 2015

Projektligji i fundit për Ar…

Ministrja e Arsimit dhe Sportit ka prezantuar Projektligjin për Arsimin e Lartë,...

Më shumë lajme

Emigracion

Nënshtetësia e fëmijëve, në konsultim publik

Nënshtetësia e fëmijëve, në konsultim publik

14 Prill, 2015

ligjshmërinë e një nga prindërit, të paktën 5-vjet para lindjes së fëmijës, janë kushtet bazë për sh...

Greqi

Cipras-Avramopulos, pikëpamje të njëjta për emigracionin

Cipras-Avramopulos, pikëpamje të njëjta për emigra…

14 Prill, 2015

Përputhje mendimesh për ndryshimet që duhen bërë në politikën e emigracionit të Bashkimit Europian, ...

Greqi

Parashikimi: 25 milionë turistë këtë vit

Parashikimi: 25 milionë turistë këtë vit

14 Prill, 2015

Lidhja e operatorëve turistikë grekë (SETE), vlerëson se është i arritshëm objektivi për një fluks p...

Shqipëri

Ndryshime në “Kodin Zgjedhor” për barazinë gjinore

Ndryshime në “Kodin Zgjedhor” për barazinë gjinore

14 Prill, 2015

Kuvendi i Shqipërisë miratoi iniciativën ligjore “Për disa shtesa e ndryshime në Kodin Zgjedhor të R...

Greqisht

Greqisht

Πρόγραμμα Εθελοντικής Επιστροφής & Επανένταξης  Υπηκόων Τρίτων Χωρών στη Χώρα Καταγωγής τους

Πρόγραμμα Εθελοντικής Επιστροφής & Επανένταξης…

14 Prill, 2015

Αν θέλετε να επιστρέψετε  στην πατρίδα σας  γρήγορα με ασφάλεια και αξιοπρέπεια,  μπο...

Greqisht

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και τη μετανάστευση

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και…

14 Prill, 2015

Η εγγραφή του παιδιού στην Α' δημοτικού και η συνέχιση της παρακολούθησης του σχολείου κατά τον χρ...

Greqisht

Ποτέ μην ξεχαστεί!

Ποτέ μην ξεχαστεί!

04 Shkurt, 2015

«Η σιωπή του κόσμου οδηγεί στο Άουσβιτς. Η αδιαφορία του κόσμου οδηγεί στο Άουσβιτς. Ο αντισημιτισμό...

Greqisht

Πρόγραμμα για 7.000 αποφοίτους ΙΕΚ ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛ

Πρόγραμμα για 7.000 αποφοίτους ΙΕΚ ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛ

21 Janar, 2015

Έως 27/1 οι αιτήσεις στο diasindesi.gr