Menu
Kur është afati i fundit për RINOVIM PA “ensima”? & Pse nuk do ketë më radhë në “Petru Rali” & Pire?

Kur është afati i fundit për RINOVI…

Ekskluzive Përgjigjet pë...

Konferenca vjetore e E.M.N. në Athinë:  Emigracioni i paligjshëm dhe KTHIMI,  sfida dhe praktikat!

Konferenca vjetore e E.M.N. në Athi…

Identifikimi i saktë i or...

Greqi-Shqipëri, moratorium për Toponimet. Zgjidhja deri në 1 janar 2015

Greqi-Shqipëri, moratorium për Topo…

(Lajmi i plote) Greqia d...

Selanik/ Takohen ministrat e Jashtëm të BE dhe të Ballkanit Perëndimor

Selanik/ Takohen ministrat e Jashtë…

Ministrat e jashtëm të 28...

Mësimdhënia e gjuhës amtare në emigracion

Mësimdhënia e gjuhës amtare në emig…

Seminari i 7-të për Gjuhë...

“Fluturimi” i 11-të i Pegasit mitologjik të arteve

“Fluturimi” i 11-të i Pegasit mitol…

Redaksia e Revistës Letra...

Partia Socialiste dega Selanik/ Festa e 1 Majit

Partia Socialiste dega Selanik/ Fes…

Partia Socialiste Dega ...

Kodi i Emigracionit - Zbatimi, nga 1 qershor 2014

Kodi i Emigracionit - Zbatimi, nga …

*Kategoritë e Lejeve të Q...

E plotë qarkorja e parë e Kodit të ri

E plotë qarkorja e parë e Kodit të …

Lexoni gjithë lehtësimet ...

Vdes krijuesi i madh Koçi Petriti

Vdes krijuesi i madh Koçi Petriti

Lexoni intervistën e fund...

Prev Next

Informacione rreth kontaktit

Immazh-kontakti
Adresa:
Rruga “George” nr. 10,
Kati i 5-te,
Platia “Kanigos”,
Athine 10677 Greece

Telefoni: Tel:+30 213 00 35 186

Fax: fax:+30 213 00 35 186

Celular: Cel. Vodafone (+30)6950581140

Modul kontakti

Dergo nje email.Te tera fushat e shenuara me * jane te domosdoshme.